Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Mukavaa töissä?

iitu2Onko mahdollista, että töissä on mukavaa ja mikä siellä on mukavinta.

Tähän on helppo vastaus, ryhtymällä parturiksi. Mukavinta ovat asiakkaat, heidän kanssaan keskustelu töiden lomassa kaikesta maan ja taivaan välissä.

Käymme läpi hiustenhoidon lisäksi päivänpolttavat kysymykset. Asiakkailla jokaisella on omat mielipiteensä, ajatuksensa kuten myös tekijällä, vuorovaikutuksella oppii ymmärtämään jokaista ja omiin mielipiteisiin on oikeus ja syynsä.

Kun hiustenkäsittelyn pääpiirteet on selvitetty, tekijä ryhtyy työhönsä, asiakkaasta riippuen voidaan keskustella yhteiskunnallisista asioista, tietenkin päivän sää on hyvä aloitus, paikkakunnan sen hetkiset tapahtumat ja mitä itselle on tapahtunut.

Sitä on ikään kuin aitiopaikalla ja tulee ajateltua, että pitäisikö päättäjienkin joskus olla ”kärpäsenä katossa” parturissa, että tietäisivät miten asioita tulee hoitaa ja miten ne ainakaan eivät toimi. Ruohonjuuritasolla näkee ja kokee selvemmin, miten erilaiset päätökset vaikuttavat ihmisten elämään. Tiedämme asiakkaidemme kanssa mitä sen EU:n kanssa tulee tehdä, pitääkö Turun toriparkki rakentaa vai ei, onko sitä ilmastonmuutosta oikeasti, kenen niitä veroja kuuluu maksaa, mikä on ihmiskunnan tulevaisuus?

Asiakkailla on valtavasti tietoa eri aloilta, työnsä, perheensä, harrastustensa, opiskeluidensa, ystäviensä ja elämänkokemusten kautta. Näistä kaikista keskustelemme, vaihdamme mielipiteitä ja opimme toinen toisiltamme paljon. Pidän itse suurena rikkautena, että saan keskustella niin monenlaisten ihmisten kanssa jokaisena työpäivänäni.

Kun vielä saan tehdä asiakkaasta vielä paremman näköisen, näen heti työni tuloksen ja jos olen vielä itse voinut kuuntelemalla ja rupattelemalla antaa asiakkaalle päivän piristystä, niin onhan töissä mukavaa.

Parturissa on eräänlainen tosielämän facebook ja siinä olemme asiakkaan kanssa todella läsnä.

Vaikeista asioista voimme jutella, jos asiakas itse haluaa, ammattikuntamme on yleensä hyvin empaattista ja pystyy myötäelämään asiakkaan surussakin. Kirjoittamaton sääntö alallamme on, ettei toiselle asiakkaalle tai kenellekään muulle kerrota työssä esiin tulleita asioita.

Miesasiakkaat toisin kuin luullaan puhuvat mistä vain ja henkilökohtaista asioistaan vain sen mitä itse haluavat.

Joskus omat asiat painavat mieltä tai päivä ei ole alkanut hyvin, niin kuinka ollakaan jo päivän ensimmäinen asiakas töissä on voinut saada päivän paistamaan.

Olen asiakkaitteni kautta saanut autoani hoidettua, kotisivuni kuntoon, tilannut eri alojen ammattilaisia remontteihin kotiin ja töihin, vertaillut vakuutuksia, pankki- ym. palveluja, suositellut itsekin yrityksiä ja palveluja. Kulttuurin harrastajana olen kertonut niihin liittyvistä kokemuksistani.

Olen itselleni sopivalla alalla, saan yhdistää käden taidot ja sosiaalisuuden, siksi minulla on töissä mukavaa.