Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Asiakkaat kysyvät!

Usein kysytään päänahan ongelmista ja asia koskettaa useaa asiakasta. Monella päänahka kutiaa, kuivuu, on herkkä erilaisille aineille. Toisilla ongelma on nopeasti rasvoittuva hius ja päänahka, proriasista esiintyy. Hiukset ovat kuivat ja varsinkin pesun jälkeen sähköiset, eivätkä asetu malliinsa.Minkälaiset aineet olisivat itselle parhaat hiustenpesuun ja hoitoon, millä saa ”sähköisyyden” kuriin.

Näistä kaikista keskustellaan, haetaan syitä ongelmiin. Mitä tuotteita on nyt käytössä, minkälainen työ, onko koko päivän esim. suojakypärä käytössä. Minkälaisia muotoilutuotteita käytetään, onko lääkehoitoa, joka myös vaikuttaa päänahkaan ja hiuksiin. Paljon on erilaista herkistymistä tuotteiden hajusteille, säilöntäaineille. Ikääntyminen kuivattaa hiusta ja päänahkaa.

Yhdessä keskustellen etsitään kullekin asiakkaalle sopiva tuote ja käyttöohjeet, alkuun voi hankkia pienen pullon uutta tuotetta ja myöhemmin isomman, jos tuntee parannusta päänahan ja hiusten kunnossa.

Hiusmalleista puhutaan paljon ja periaatteessa jokaisen asiakkaan kanssa, kun sovitaan sillä kertaa tehtävästä työstä. Asiakkaan toive lopputuloksesta on tärkeä, kyseleminen hiusten pituuksista, asiakkaan persoonan ja tyylin hahmottaminen syntyy keskusteltaessa.

Jokaisella on oma tyyli, nuoret kokeilevat enemmän eri malleja, hiusten värejä, omaksuvat uutta muotia nopeasti.

Eri- ikäisille asiakkaille haetaan keskusteluiden kautta, hyvä, helppohoitoinen hiusmalli.

Hiusten sopivista leikkausväleistä kysellään, kuinka usein pitäisi käydä säilyttääkseen hyvänä mallin leikkausten välillä. Tähän suosittelen 5-6 viikon leikkausvälejä, silloin hiukset pysyvät aika hyvässä kuosissa. Joitakin malleja tulee leikkauttaa vielä useammin, esim. pystytukka.

Muotoilutuotteiden oikea käyttö puhuttaa, ja siinä opastan mielelläni asiakasta löytämään juuri itselleen ja käyttämälleen hiusmallille sopivan tuotteen.Tuotteita on valtavasti, mutta erikoisliikkeessä hiustenleikkauksen ja muun käsittelyn lomassa keskustellen löytyy oikeanlaiset aineet jokaiselle.Tuotteiden koostumukset kiinnostavat, turvallisuus eri aineiden käytössä.

Hiustenvärjäyksista, parranhoidosta sekä muista parturitöistä kysytään ja keskustellaan paljon. Miesten maailmassa värjäykset ovat lisääntyneet, myös vanhempien asiakkaiden kohdalla.

Miehet ovat kiinnostuneet enenemässä määrin itsensä hoitamisesta ja haluavat totta kai näyttää hyvältä, se on jokaisen palvelutapahtuman tarkoitus ja päämäärä.