Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Luetuimmat asiakaslehdet parturissani.

Mitä miehet lukevat mieluimmin istuessaan parturituolissa ja odottaessaan omaa vuoroaan?

Asiakaslehtivalikoimaani on liikkeen perustamisesta lähtien kuulunut autolehdistä Tuulilasi ja veneilylehti Vene maailma.Nämä ovat olleet koko ajan hyvin suosittuja ja luettuja lehtiä. Tällä hetkellä lehtivalikoimaan kuuluvat myös Auto Bild, Mikrobitti,Tekniikan Maailma, Taloustaito sekä Nautic. Tekniikan Maailma monipuolisuudellaan kiinnostaa useita miesasiakkaita kuten myös AutoBild.

Lehtivalikoimaa pystyn pitämään monipuolisena erään asiakkaan kanssa tapahtuvan vaihtokaupan avulla, hän tuo minulle tilaamiaan lehtiä ne luettuaan ja minä kierrätän hänelle liikkeestä poistuvia lehtiä.

Suosikki lehti kiinnosti monia sukupolvia, se ehti ilmestyä yli 40 vuotta, kunnes lopetettiin marraskuussa 2012.

Päivän Turun Sanomia moni lukee mielellään, useat eivät enää tilaa sitä kotiin. Tieteen Kuvalehti on edelleen toivottu lehti ja saattaa ilmestyä lähiaikoina valikoimaan.

Lehtitalot muistavat usean lehden kestotilaajaa vuosittain lahjalehdillä, silloin tilaan liikkeeseen nykyisestä valikoimasta poikkeavia erikoislehtiä, kuten Metsästys ja Kalastus, Erä tai jokin rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvä lehti tai vaikka moottoripyöräilylehti. Näillä saan valikoimaa vielä monipuolisemmaksi, toiveena on että mahdollisimman moni aikaansa odottava asiakas löytäisi itseään kiinnostavaa selailemista.

Päivän julkkisjuoru- lehtiä ei liikkeeseeni tule, en halua tarjota ihan tyhjänpäiväistä arvostamalleni asiakkaalle.

Sarjakuvalehtiä löytyy myös Aku Ankkaa, Mustanaamiota, Karvista ja vanhempiakin antikvariaateista löytyneitä lehtiä. Pienille lapsille on varattu erilaisia kiinnostavia lastenkirjoja ja sarjakuvia. Lasten kirjat auttavat usein hiustenleikkaustyössäkin, kun lapsi selaa niitä oman isänsä tai äitinsä kanssa, leikkaus sujuu kuin huomaamatta siinä vieressä.

Parturista löytyy tottakai uusin Biltema- luettelo!

Parturityö on nopeatempoista, asiakkaalle ei useinkaan jää paljoa aikaa lueskella, haluan kuitenkin tarjota hiustenhoidon lomassa rentouttavan hetken monipuolisten, tuoreiden asiakaslehtien parissa.

Alalle tullessani ne asiakkaille tarkoitetut parturin ” miestenlehdet ” olivatkin sitten aivan toisenlaisia….!!