Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Väriä hiuksiin vai ei, mies?

Aikuisempi mies ei kovin helpolla kokeile hiustenvärjäystä. Se ei vaan ole ollut tapana, vaikka moni on aikanaan istunut parturissa pehmennysrullat päässä hakemassa kiharoita. Pelkona on myös luulo, että kuulee kavereilta kuittailua, jos he havaitsevat hiuksia värjätyn.

Onneksi tänä päivänä löytyy sävyjä, jotka näyttävät hiuksissa luonnollisilta. Sävytykset ovat nopeita tehdä 5-10min. aika riittää ja onnistuu hiustenleikkauksen yhteydessä. Puhutaan oman luonnollisen hiusvärin palautuksesta, hiuksiin lisätään omien hiusten väristä sävyä. Ei ole tarkoitus pyrkiä peittämään kaikkia harmaita, ne saavat kuultaa värin läpi. Kokonaisvaikutelma hiuksista on kuitenkin hoidetumpi ja pirteämpi. Käsittely hoitaa kuivia hiuksia ja rasvoittuvaa päänahkaa voi hoitaa tälläkin tavalla.

Kesäauringon tekemät raidat voi saada aikaan myös parturissa. Sopii monille hiuksille, antaa mukavaa jämäkkyyttä ja ryhtiä pehmeisiin ja ohuisiin hiuksiin. Harmaita hiuksia voi hoitaa hopeashampoolla ja hoitoaineella, vähennetään hiuksen keltaisuutta ja pidetään harmaa hius kirkkaamman harmaana. Kevyesti sävyttävää hoitoainetta löytyy erivärisille ruskeille, mustille ja värikkäillekin hiuksille.

On siis aika muuttaa käsitystä aikuisen miehen hiusten värikäsittelystä. On ihan ok sekin, ettei halua värejä hiuksiinsa, mutta ei miehekkyys siitäkään kärsi, jos haluaa hoitaa ja piristää itseään ja lähipiiriään hoidetuilla hiuksilla. Hiusten kevyt sävyttäminen on mahdollisuus, jota voi rohkeasti kokeilla välittämättä muiden mielipiteistä.