Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Parturiin hiusmallikuvan kanssa.

Parturiin tultaessa ei tarvitse tietää kuinka hiukset leikataan tai miettiä kotona mitä siellä pitäisi sanoa. Hiusten parissa työnsä tekevä osaa asiansa ja saa pienellä juttelulla asiakkaan tärkeimmät tavoitteet hiuksista selville. Mutta jos niin haluaa ja saa toiveensa paremmin esille kaikenlaiset kuvat ja ohjeet ovat hyväksi.

Aikaisemmin asiakas saattoi tulla parturiin tulostamansa kuvan kanssa, jossa oli mielenkiintoiset hiukset. Asiakkaan oli näin helpompi kertoa mitä hän ajatteli hiuksistaan saatavan aikaiseksi.

Nykyään kuva on useimmin kännykässä tai tabletissa. Kuvia on tallennettu julkisuuden henkilöistä, musiikkimaailmasta, urhelijoista, missä vain on näkynyt hyvännäköiset hiukset.

Varsinkin nuoret ovat kiinnostuneenpia siitä, mitä heidän hiuksistaan saa aikaiseksi ja muodikkuus ja ajankohtaisuus ovat tärkeitä asioita.

Liikkeessä on myös hyvä valikoima hiusmallikirjoja, jotka ovat aikaisempia parempia. Hiukset on kuvattu myös sivulta ja takaa. Mallista saa paremman kuvauksen kun vain edestäpäin otetusta kuvasta.

Samaa hiusmallia voidaan nimetä monella eri tavalla, on puhuttu ananastukasta, surffihiuksista, piilokaljusta, irokeesimallista yms.

Hiuskuvat, mallien nimitykset ja keskustelut asiakkaan kanssa kertovat parturille paljon ja tässä yhteydessä katsotaan onko kyseinen malli tälle asiakkaalle toteutettavissa. Huomioidaan hiusten laatu, runsaus, pyörteet, miltä kasvojen muoto vaikuttaa, asiakkaan harrastusten ja työn vaikutus hiustenhoitoon.Myös se miltä hiukset laittamatta vaikuttavat.

Parturi kertoo senkin, jos kyseinen malli ei ehkä olisi sillä hetkellä sovelian asiakkaalle, tarkoitus on kuitenkin näyttää hyvältä ja huolitellulta, muodikkaalta.

Hyvä leikkaus on kaiken perusta ja tässä parturi käyttää kaiken ammattitaitonsa.

Yhdessä asiakkaan kanssa hyvään lopputulokseen pääsemiseen kuvat ja keskustelut ovat loistava keino.