Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Palaako keskipääjakaus hiusmuotiin?

keskijakausAika ajoin jo unohdetut hiusmallit palaavat takaisin. Näyttelijät, urheilijat, artistit ja muut julkisuuden henkilöt ovat usein muodin edelläkävijöitä myös hiusmuodissa.

Muutamia merkkejä on siitä, että 90-luvun kampaus keskipääjakauksella tekisi paluuta.

Tyylistä oltiin silloin ja varmaan nytkin montaa mieltä, mikäli se otetaan omaksi.

Tässä mallissa hiukset ovat pääliosaltaan pitkät, lähes tasamittaiset, leikataan paksuilla rajoilla pään sivulta ja takaa v-malliin tai pyöreästi. Alaosat ja niskasta aivan lyhyiksi, piilokaljuversiossa hiusten alta pois.

Kun sitä 90-luvulla alettiin leikata, se ei ensin alkuun ollut niin jyrkillä rajoilla tehty. Lopulta kuitenkin itsekin leikkasin koneella poikki ja ohentamista, häivytystä ei juuri tehty.

Muoti kiertää kehää, jo uhohdetut hiustrendit palaavat, niitä muokataan hieman ajankohtaisemmaksi ja taas ne ovat uutta joillekin. Kun katselemme menneiden vuosikymmenten hiuksia aika nopeasti tunnistamme ajnkohdan milloin näitä tyylejä on käytetty.

Miten sitten suhtautua asiaan. Hiukset kasvavat koko ajan, niillä voi huoletta leikitellä. Ottaa uusia/ vanhoja malleja käyttöön. Persoonallisesti kokeilla mitä omista hiuksista saa aikaan. Ei tarvitse olla muodin orja, mutta ajassa on hyvä liikkua. Kaikki mallit eivät jokaisella näytä yhtä hyvältä, mutta kaikkiin saa ajanmukaisuutta pienillä asioilla.

Katsotaan miten tämän tyylin käy, vai tuleeko jokin muu aikaisempi vuosikymmen hiuksineen muotiin.