Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Jonottamatta parturiin.

kotisivuilleOnko tämä mahdollista ja miten? Voit jopa yllättyä kuinka helppoa parturoitavaksi on päästä, nopeasti ja jonottamatta. Tämä on mahdollista miesten hiustenleikkauksiin erikoistuneessa parturissani. Miesten hiuksia pystyy käsittelemään kokemuksen tuomalla varmuudella nopeasti ja monenlaisten mallien tuomalla näkemyksellä hiusmuodista.

Usein luullaan että ilman aikavarausta olisi helpompi päästä hiustenleikkaukseen ja varaamalla sama asia olisi vaikeampaa. Asia on juuri päinvastoin. Voit toki halutessasi istua odottamassa vapautuvia aikoja, etkä voi olla varma kuinka kauan parturireissuun kuluu aikaa.

Tai voit soittaa päivänä tai hetkenä kun huomaat että juuri nyt olisi omaan aikatauluun sopimassa hiustenleikkaus ja sellaista tarvitsisit. Myös nettivaraus on yhtä helppo ja nopea, milloin ja missä vain oletkin ja sinulla on mobiililaite mukana. Saatat olla jo hetken kuluttua parturoitavana, eikä itse työhön kulu kun n. 30min. Säästät omaa aikaasi vuoden aikana melkoisesti ja voit tehdä muuta mukavaa jonottamisen sijaan. Muu päivän ohjelma on helpompi suunnitella kun tietää kuinka kauan parturissa menee.

Jos illalla tai viikonloppuna kotona tai kylillä tulee mieleen, että esim. seiraavana päivänä ehtisi parturiin, eikun katsomaan vapaat ajat ja ota omasi. Saat vielä halutessasi muistutuksen puhelimeesi tai sähköpostiisi. Nykyaikaista ja kätevää.

Tee parturissa käynti itsellesi helpoksi koska se on mahdollista. Kokeile!