Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Hiusten ja hiuspohjan mikrokameratutkimus

Olen aloittanut likkeessäni hiusten ja hiuspohjan tutkimusta mikrokameralla.

Asiakkaat kärsivat usein erilaisista ongelmista hiuspohjassa. Päänahka voi tuntua kuivalta, kutisevalta, on ärtynyt, voi rasvoittua helposti, on hilseilyä, hiukset lähtevät, joillakin on prosiasis. Hiukset ovat kuivat, sähköiset varsinkin talvella.Hiuspohjaa ja hiuksia pystyy tutkimaan paljon jo silmämääräisesti ja kun ne vielä saa suurennettuna näytölle tulkinta helpottuu melkoisesti.

Olen hankkinut tätä työtä varten mikrokameran, jolla nyt saadaan asiakkaan hiuspohjasta ja hiuksista selkeä kuva ja löydetään oikeanlaisia hoitotuotteita. Kytken kameran mobiililaitteeseen ja siitä voin myös asiakkaalle näyttää miltä se hiuspohja näyttää. Usein on kysymys vääränlaisista pesutottumuksista ja muotoilutuotteiden käytöstä. Pestään liian usein, käytetään liian paljon muotoiluaineita ja joskus taas pestään liian harvoin, kun hiuspohjaa tulisi hoitaa, mutta harvennetaan pesua joka pahentaa tilannetta, varsinkin rasvoittuvassa päänahassa.

Tämä tutkimus voidaan hyvin tehdä hiustenleikkauksen yhteydessä tai voi tulla ihan pelkästään tutkimukseen. Tämä työ ei voi koko aikaa olla ilmaista, mutta on tosi edullista ja joka kuukauden ensimmäisenä torstaina ilmaista. Olen jo aloittanut tutkimukset ja olemme asiakkaiden kanssa yllättyneet kuinka tarkasti hiuspohjaa ja hiuksia pystyy näkemään.  Tämä on hieno apu hiuspalveluissa, kun etsitään asiakkaalle sopivaa hoito - ja pesutuotetta.  Tervetuloa tutkimukseen.

 

helmikuu 16 738