Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Miehen juhlakampaus.

Juhlia tulossa, mitä hiuksille pitäisi tehdä. Hiukset näyttävät ylikasvaneilta ja kiirekin on, miten tässä ehtisi hiuksia leikkauttamaan? Mitä jos itse vähän leikkaisi tai antaisi kaverin auttaa.

Kokemuksella sanoisin, että kannattaa ainakin unohtaa nuo tee se itse jutut. Monesti hiukset menevät vain hullumman näköiseksi.

Kun tieto juhlista on tullut samantien voit katsoa parturiin ajan, kätevästi nettikalenterista tai soittamalla mitä pikimmin. Voisi olla kiva kokeilla vaikka vähän sävyä hiuksiin, raitoja tai jopa parranmuotoilua tai värjäystä. Yhtäkaikki parturilta saat vinkit miten laitat hiukset ja miten sitä muotoiluainetta tai suihketta käytetään.

Mieskin voi hankkia itselleen omat shampoot ja hoitotuotteet parturista, saat opastusta oikeanlaisen pesuaineen hankintaan ja miten nopeasti syntyy huoliteltu tyyli tai vaihtoehtoisesti vähän villimpi persoonan mukaan ja juhlan luonteen.

Jos todella on niin kiire ettei enää ehdi parturiin, pese hiukset, muotoile kevyesti ja pidä hauskaa! Ei mitään viimehetken leikkauksia itse.

Nyt on hyvä aika hoitaa hiukset loppuvuoden juhliin.

 

Miehen juhlakampaus

Uusittu hiustyyli voisi olla vaikka latvoista vaalennettu malli. Tai muuten päivitetty hiustenleikkaus. Uusia vaatteitakin hankitaan, miksei myös hiuksia!