Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Oman hiusvärin kirkastaminen.

Oma hiusväri raikkaammaksi helpolla nopealla käsittelyllä.

Hiusten kaikenlaiseen sävyttämiseen ja värin lisäämiseen suhtaudutaan usein arkaillen. Puhutaan, että se on vain naisten juttuja. Näin nyt ei vaan ole, etenkään nykyaikana. Hiuksia halutaan hoitaa. Tämä luonnolliselta näyttävä pikasävytys on miehelle kuin miehelle sopiva.

Miehet eivät useinkaan halua harmaita hiuksiaan peitellä, eikä tarvitsekaan. Aika tuo ne useimmalle ennen pitkää näkyviin ja jotenkin niihin on suhtauduttava. Hyväksytään ne elämään kuuluvana ja charmia lisäävänä seikkana. Mutta on kuitenkin myös yhtä sallittua kirkastaa saatua väriä. Joko niin, että pestään hiukset ns. hopeashampoilla ja hoitoaineilla tai ruskeaa sävyä sisältävällä samanlaisella pesu- tai hoitoaineella. Ruskeaa sävyä löytyy monenlaista vaaleammasta tummempaan ruskeaan.

Jos kuitenkin halutaan hiukan raikastaa omaa nykyistä hiusväriä, siihen on nopea vain noin 5 min. käsittely parturissa mahdollista. Hiukset eivät näytä värjätyltä, omaa väriä ei muuteta, eikä tule selvästi erottuvaa tyvikasvua. Käsittely antaa raikkaan lopputuloksen ja näin koko mies näyttää pirteämmältä ja vieläkin enemmän charmantilta. Sävy valitaan hyvin läheltä nykyistä väriä, ei nuoruuden aikaisesta. Syntymäpäivät, juhlat tulossa, näitä ennen tämä käsittely on juuri sopiva. Ei siitä nyt haittaakaan ole jos näyttääkin nuorekkaammalta. Kannattaa kysyä ja kokeilla.

Talvella hiukset tuntuvat usein kuivemmilta ja sähköisiltä, niiden hoitoon on kosteuttavia shampoita ja hiuksiin jätettävää hoitosuihketta saatavilla. Ahkera saunoja voisi laittaa löylyttelyn ajaksi hoitoaineen hiuksiinsa, pestyihin hiuksiin. Kuivalle päänahalle, joka oireilee enemmän juuri talviaikaan päänahkaan jätettävä hoitoneste.Tervetuloa uudistumaan ja kokeilumielellä.

resade pieni